Si ja!

Vil du se på Happy Day med Jan Thomas, så gjør du det.  Det er absolutt ikke pinlig, ingenting å skamme seg over. Nei, Jan Thomas ser virkelig ikke ut som ei pølse i trynet. Det har iallefall ingen av mine venner bemerket.

Håper irske B*Witched gjør et comeback snart, verden trenger ei vinner-jentegruppe igjen! Rein Alexander er flott! Skulle ønske det fantes flere som Venke Knutson, vi snakker personlighet så det monner! Hvorfor har ikke den spenstige sveisen til Kristian Valen virkelig fått en renessanse? Mmmmm, Jack Daniels er så godt og jeg drikker det ikke utelukkende kun fordi det ser så kult og rocka ut! Si ja til snekkerbukse. De Nye Gitarkameratene var så talentfulle og flinke. Øyenbrynspiercing blir ekstra kult om du har Playboy-skjorte. Den nyfødte babyen din engasjerer meg. DJ Tiesto er fengslende.
Sylfiden Erna. Fippskjegg er sjarmerende! Jeg er lutter øre hver gang Marit Bjørgen snakker. Du blir en mye mer spennende person om du snakker om chakraer. Husk at du aldri blir oppfattet som en selvdigger om du har bikiniprofilbilde på Facebook. Jeg elsker dansk musikk. Noen som blir med på salsakurs? Ja til å klone Tommy Steine!

IRONIFLAGGET.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

4 svar til Si ja!

  1. Jeg er så enig! Jan Thomas er absolutt ikke noe annet enn flott! Er ikke helt enig når det gjelder Tommy Steine derimot. Syns han er litt pløsete.

  2. Radiojente sier:

    Æ har anbefalt dæ, forresten. E itj det kult?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s